5 Website Berikan Fonts Percuma Untuk Anda


Biasa dalam laptop korang font atau jenis huruf sama je kan, takkan tak boring ? Meh saya kongsikan 5 website yg berikan font percuma.


Website ni ada bermacam – macam font korang boleh pilih. Cuba kreatif sikit dan hasilkan sesuatu yang luarbiasa.


Ada yang semua free dan ada yg berbayar. Pandai pandailah korang pilih, yang pasti akan rambang mata.


Font pun sebenarnya ada karakter nya yang tersendiri dan juga ada kategori yg boleh tonjolkan emosi. 


Itu kita akan cerita lain kali. Ni korang ushar – ushar dulu mana yang korang minat.

1001 Free Fonts
Dafont
Befonts
Font Squirrel
Google Fonts


Banyak lagi fonts yang ada kat Google tu, tapi apa yang biasa kami pakai antara 5 website ni adalah yang sangat terbaik dan selalu ter update dengan fonts yang baru dan menarik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *