Apa Nak Buat Bila Bukak Photoshop? – Part 1

Hai, Assalamualaikum

Korang pernah tak ada impian nak edit gambar cantik- cantik dalam Photoshop tapi tak tau apa nak buat bila bukak Photoshop?

Photoshop dah bukak ni tapi satu benda korang tak tau nak mula dari mana.

Apa kata korang tengok dulu video kat bawah ni dan lepastu kami explain sikit dari video yang korang tengok tadi.

Okay, dalam video Part 1 kami sebenarnya nak ajar anda macam nak ‘Create New Document’ dan nak adjust size atau lebar gambar yang anda nak edit tu.

Nantikan video Part 2 dari kami.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *